Create an Account

Shopping cart

Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Yuba / Tofu Kaymağı / 油豆皮

 50,00  48,00

500 Gr

Soya fasulyesinden yapılan bir gıda ürünüdür. Soya sütünün kaynaması sırasında, sıvı yüzey üzerinde bir cilt veya kaymak oluşur. Kaymaklar toplanır ve tofu derisi olarak bilinen sarımsı tabaka şeklinde sarılır ve saklanır. Tofu ürünlerine benzer bir doku ve aromaya sahiptir.

Tofu kaymağının kullanımı ilk olarak 16. yüzyılda Çin ve Japonya’da yazılı kayıtlarda belgelendi. Çin ve Japon mutfağında yaygın olarak kullanılır, taze ve dondurulmuş olarak saklanır. Protein ve yağ bakımından zengindir.

Karşılaştır
Sku: 0009
Categories:,

Soya fasulyesinden yapılan bir gıda ürünüdür. Soya sütünün kaynaması sırasında, sıvı yüzey üzerinde bir cilt veya kaymak oluşur. Kaymaklar toplanır ve tofu derisi olarak bilinen sarımsı tabaka şeklinde sarılır ve saklanır. Tofu ürünlerine benzer bir doku ve aromaya sahiptir.

Tofu kaymağının kullanımı ilk olarak 16. yüzyılda Çin ve Japonya’da yazılı kayıtlarda belgelendi. Çin ve Japon mutfağında yaygın olarak kullanılır, taze ve dondurulmuş olarak saklanır. Protein ve yağ bakımından zengindir.

You can add the content for product
Ağırlık 05 kg

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Yuba / Tofu Kaymağı / 油豆皮” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to Top